2011-02-05

Basist sökes till bandet


BASIST SÖKES till bandet THE KINGS OF QUEENS.

Sexigt rockband som spelar dramatisk rock med symfoniska influenser av dynamiska och hårda arrangemang. Piano, gitarr, fiol/cello, trummot, pads och bas är grundsättningen i bandet. Mörkt, hårt blandat med fina melodier, stora refränger och mycket bra sång.

Just nu skriver vi material till vår debutskiva som kommer ut under 2011, så vi söker en basist omgående som ska vara med och vill vara med i hela processen, till färdig produkt.
Vi satsar stenhårt. Men mer om allt tar vi när vi ses.

Under 2010 släppte vi en stor musikvideoproduktion med singeln Pretending. Kolla in musikvideon och lyssna på singeln från 2010 på www.facebook.com/thekingsofqueens

Du:
Kunna röra dig på scen, sjunga körer, duktig på ditt instrument, schysst, positiv, lättsam person, flexibel och villig att jobba/satsa på bandet. Vi kommer from i April 2011 repa i Trollhättan så du som söker måste vilja och kunna repa där.

Vi kommer ha en provtillfälle med de intresserade och mer info om det kommer när ni hör av er till oss. Det är viktigt att du som söker passar in i gänget och att kemin funkar bra, så det kommer vara väldigt viktigt för oss när vi testar..

Hör av er via mail omgående till:

haakproduction@gmail.com

MVH
THE KINGS OF QUEENS

www.facebook.com/thekingsofqueens
www.myspace.com/thekingsofqueens
www.the-kings-of-queens.blogspot.com
www.sellaband.com/thekingsofqueens
www.twitter.com/tkingsofqueens

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Thanks for commenting on THE KINGS OF QUEENS SITE.